Despre Noi

La Cimpoesu, suntem mai mult decât o afacere

Suntem Familia Cimpoesu

continuând moștenirea primită cu bucurie de la bunicii noștri.

Ce oferim?

Ne-am propus să atragem clienții prin excelenta preparatelor noastre, iar în acest sens, carmangeria noastră oferă carne provenind direct de la animalele crescute cu grijă pe propriile noastre terenuri.
Suntem profund convinși că produsele noastre se evidențiază nu doar prin modul lor unic de preparare, ci și prin respectul față de procesele de producție autentic tradiționale pe care le urmăm cu pasiune și dedicare.

Ferma noastra

La Cimpoesu, credem cu tărie în valorile autenticității, iar asta se reflectă în fiecare aspect al produselor noastre, de la ingredientele alese cu grijă până la tehnici tradiționale de preparare, totul pentru a-ți oferi o experiență culinară inconfundabilă.
Ferma noastră este inima afacerii noastre, cu 500 de vaci, 1000 de oi, 500 de capre și 300 de hectare de teren, simbolizând respectul față de natură și tradiție.

Preparatele noastre sunt create cu atenție deosebită

Fără E-uri și aditivi, pentru a-ți aduce doar autenticitate și prospețime în farfurie. Fiecare fel de carne beneficiază de tratamentul special al saramurii naturale și al afumării la jar cu lemn de cireș pentru un gust unic.
Brânzeturile noastre păstrează aromele autentice ale laptelui proaspăt. La Cimpoesu – unde bucatele noastre spun povești de tradiție și gust autentic, iar fiecare preparat este o călătorie în patrimoniul nostru culinar.

Rezervari la telefon: