Hanul La Cimpoesu

Fiecare dintre noi, a visat măcar o dată, cu ochii deschiși, că și-ar fi dorit să trăiască în alte vremuri, pline de farmec și povești, undeva, în timpul domnițelor și al domnilor, care, odată, ce descălecau la han, viața prindea contur, poveștile se depănau sub efectul unui pahar cu vin, cu miresmele-i îmbietoare spre vrajă, dezlegarea limbilor și a plăcerilor.
Atmosfera din alte timpuri, demult apuse, sau imaginate de noi, poate fi redescoperită în incinta Hanului „LA CIMPOEȘU”, unde – într-o atmosferă intimă, putem scrie, din nou, povești, care să dăinuie în timp, rămânând înscrise în inimile și conștiințele românilor.
Mesele copioase – cu gust și savoare, cu cărnuri suculente și proaspăt preparate, cu bucate tradiționale, cu sfârâitul cărnii proaspăt afumate, cu slăninuța tăiată din brișcă, la care se adaugă brânzeturile, preparatele condimentate, făcute după rețete doar de noi știute, vă îmbie si vă invită să ne treceți pragul și să lăsați papilele gustative să desăvârșească savoarea.
Va așteptăm, cu mic, cu mare, cu bunici, prieteni, frați, rude și nănași, să vă infruptați, să degustați, să mâncați și să vă săturati, să trăiți ca împărații, căci… timpule încotro alergi, începe, rogu-te cu noi… unde? pe tărâmul Hanului LA CIMPOEȘU.

Rezervari la telefon:

Promitem că veți scrie momentele, în timp și spațiu, doar LA CIMPOEȘU.