Ferma Stejarul Secular Miroslava

Ferma Stejarul Secular Miroslava reprezintă o simbioză perfectă între natură și om, unde trecutul își lasă amprenta asupra prezentului într-un mod armonios.

Punctul central al acestei minunate ferme este un stejar secular, mărturie vie a peste patru secole de existență, care își împarte măreția cu vizitatorii și clienții.

Acest colos verde devine mărturie a istoriei, întrucât stabilimentul este în grija și proprietatea bisericii, aducând cu sine o atmosferă sacrală și unicitate.

În Ferma Stejarul Secular Miroslava, oamenii devin nu doar clienți, ci și admiratori ai unei bijuterii naturale care a traversat secole. Noi, familia Cimpoeșu conducem această afacere super-integrată cu pasiune și devotament.

De la ferma în farfurie și până în pahar ori cană, acești fermieri produc o gamă diversificată de produse, incluzând carne și lapte, dar și un vin cu adevărat remarcabil. Fiecare aspect al fermei reflectă atenția la detalii și respectul pentru tradiție, creând o experiență autentică pentru cei care o vizitează.

În Ferma Stejarul Secular Miroslava, timpul pare să se oprească, iar oamenii se pot bucura de frumusețea naturală, tradiția și gustul autentic al produselor locale. Este un loc în care conexiunea cu pământul și respectul pentru trecut se împletesc într-un mod cu totul special, oferind o oază de liniște și autenticitate în inima naturii.

Rezervari la telefon:

Promitem că veți scrie momentele, în timp și spațiu, doar LA CIMPOEȘU.